Patronul City Plaza, Sorin Dan, acuzat de marturie mincinoasa in dosarul "Gazeta"! - FOTO

Omul de afaceri clujean, Sorin Dan, patronul hotelului City Plaza, a fost acuzat de marturie mincinoasa de procurorii DIICOT in dosarul "Gazeta" pentru ca si-a schimbat declaratia data in urma cu 5 ani la parchet.

Omul de afaceri a declarat in 2007, la audierea facuta la DIICOT, ca firmele lui Arpad Paszkany sunt cele care au finantat trustul "Gazeta" si ca in mediul de afaceri se vorbea despre faptul ca Liviu Man santaja firmele clujene pentru a obtine contracte de publicitate.

La audierea de vineri, 4 martie, de la Curtea de Apel Cluj, Sorin Dan a spus ca "nu mai tin minte ce am declarat acum 4 -5 ani. Am fost emotiv si nu mai stiu ce am spus. Nu zic ca procurorii m-au influentat, ci ca am fost emotiv. Nu pot sa spun ca domnul Paszkany prin firmele sale a sustinut trustul Gazeta. Declaratia de la parchet nu mi-o explic, pentru ca a fost pe fond emotiv".

Procurorul DIICOT prezent la sedinta de judecata s-a autosesizat in momentul in care judecatorul a terminat audierea. "Domnul Sorin Dan este cercetat pentru marturie mincinoasa pentru ca isi contrazice decalaratiile date la parchet", a spus reprezentantul DIICOT.

Patronul City Plaza, Sorin Dan, a fost intrebat inca o data de judecator daca isi mentine actuala declaratie si acesta a spus ca "nu poate sa zica altceva decat ca am fost emotiv si ca nu imi mai aduce aminte clar ce s-a intamplat sau daca Arpad Paszkany a sustinut Gazeta".

Comentarii Facebook