Anomalie! Primăria din Baciu a pus lacăt pe parc, iar oamenii intră ilegal cu copiii, pentru a nu-i lăsa pe străzi


Locuitorii din Baciu se plâng că au ajuns să intre ilegal în parcul din cartierul Tineretului după ce Primăria a pus lacăt pe poartă.

Asa ceva nu se mai poate! Nu se mai poate sa stăm cu copiii în parcări, pe străzi, pe deal printre șantiere! Chiar nu se poate sa se rezolve aceasta problema, măcar sa ne spuneți ceva: ce intenții sunt? Cam pe când preconizati ca ar fi PRIORITARĂ aceasta problemă? (şi nu dorim să auzim răspunsuri de genul : "DIN CAUZA PANDEMIEI ȘI A VIRUSULUI COVID 19... bla, bla, bla.. ". Domnule Primar, e strigător la cer, ne-am săturat. Vă rugăm, oferiti-le un răspuns concret, măcar să știm la ce să ne așteptăm în viitorul apropiat!”, a reclamat Anca, pe grupul Locuiesc în Baciu 

Domnule primar János J.Balázs am ajuns să fim căutați de poliție pt că am lăsat copii 2 minute să se dea pe tobogan? Cei care locuiesc în duplex au sunat la poliție, să le fie rușine, suntem un cartier tânăr cu copii care au nevoie de un parc, strică viitorul copiilor, dacă le trebuie liniște de ce nu și-au cumpărat casă în făget nu într-un cartier cu copii. Vă rog faceți ceva a doilea an deja în care copii n-au unde se juca, cât timp să le mai explicăm copiilor că nu au voie, măcar demolați parcul să-l nu-l mai vedem”, a mai comentat cineva.

M-a văzut azi cineva de la duplex că am băgat copilu în parc și a sunat la poliție. Am plecat înainte să ajungă poliția, dar i-am văzut pe stradă că patrulau să mă găsească”, a mai spus acesta.

Se pare că parcul este închis de teama COVID-19. Culmea este că în Cluj-Napoca incidența este de 3,81 la mie, iar în Baciu de 3,57. Pacurile sunt deschise peste tot.

Comentarii Facebook