Andreea Buzan si Emma erau cele mai bune prietene: "Nici vorba de vreo relatie amoroasa intre cele doua", sustine un cunoscut

 

Tanara Andreea Buzan, care s-a sinucis in camera de camin din complexul studentesc Hasdeu si care a fost gasita de colega ei de camera Emma, este aparata de prietenii revolati, care spun ca erau doar foarte bune prietene si nimic mai mult.

"Tineau foarte mult una la alta ca amice. Erau foarte bune prietene si insist sa declar ca nu avea inclinatii sexuale ciudate si Ema saraca, era pur si simplu colega ei de camera, care iti dai seama ce simte acuma...mai ales ca ea a gasit-o. Tineau foarte mult una la alta...ca amice adica e normal sa ai un cel mai bun prieten ma gandesc...sau poate nici aia nu mai e normal", a spusRudolf Herteg, unul dintre prietenii apropiati ai Andreei.

 



De asemenea, acesta mai spune ca, in urma cu 2 saptamani, Andreea avea un iubit: "Stiu bine ca acum doua saptamani Andreea avea un prieten cu care se intelegea bine. Deci sunt sigur ca nu avea nicio treaba cu Emma, ci stiu ca erau cele mai bune prietene", a mai adaugat Rudolf Herteg.

 

Studenta din caminul 14, Hasdeu, s-a sinucis din dragoste! Vezi ce a scris in biletele de adio


Studenta de la Facultatea de Teatru din cadrul UBB Cluj, care s-a spanzurat in noaptea de sambata spre duminica, dupa miezul noptii, a lasat doua bilete de adio adresate persoanei iubite.

"Ancheta politiei este in curs. Se va face necropsia. Tanara a lasat in urma doua bilete de adio adresate persoanei iubite", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Studenta de 21 de ani era singura in camera din caminul 14. Colega ei a iesit sambata seara in oras, iar la intoarcere a gasit usa inchisa si muzica data la maxim.

 

Andreea Buzan a fost gasita spanzurata de usa de la dulap. In camera au fost gasite doua bilete de adio: "Emma, te iubesc. Iarta-ma pentru tot ce ti-am facut" si "Am chemat moartea cu disperare si in final am imbratisat-o", a scris tanara.

 

Pe contul de Facebook al tinerei, la status, scrie ca este interesata de femei.

 

Comentarii Facebook