Monica Tatoiu se intalneste cu studentii clujeni


Monica Tatoiu se intalneste cu studentii clujeni, in cadrul unui eveniment realizat de Asociatia Studentilor de la Facultatea de Business.

Marti, incepand de la ora 12.00, in Amfiteatrul Facultatii de Business, Monica Tatoiu le va vorbi despre femeia intr-o lume a barbatilor, va raspunde la intrebarea ESTE TOP MANAGEMENTUL O LUME A DOAR BARBATILOR?

Monica Tatoiu este director general al companiei Cosmetics Oriflame Romania incepand din 1996, an in care compania suedeza de cosmetice si-a lansat activitatea in tara noastra. Avand o pregatire solida, cu studii post universitare si doctorate in domeniul matematicii si resurselor umane, desavarsite la universitati de renume din Japonia, SUA, Marea Britanie si Suedia, ea si-a folosit experienta castigata ca profesor la Colegiul National "Sf.Sava" pentru a dezvolta o afacere de tip occidental mai putin practicata in tara noastra la acea vreme.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Conferinta se amana pentru maine, MIERCURI,  la ora 12.00!

Comentarii Facebook