Anchetă la IPJ Cluj în cazul polițistului care cere să fie eutanasiat

 

Corpul de control al Ministerului de Interne a demarat o anchetă la IPJ Cluj verifică și cazul Legian, un polițist care cere să fie eutanasiat pentru că nu mai suportă abuzurile șefilor Poliției Cluj.

 

Agentul Sever Legian i-a trimis un memoriu primului ministru Victor Ponta prin care solicită să îi fie aprobată cererea de eutanasiere. ”Subsemnatul Legian Sever Vasile domiciliat in Mun. Cluj-Napoca, ..., angajat al Sectiei Regionale de Politie Transporturi Cluj, prin prezentul memoriu va solicit sa-mi aprobati ,,EUTANASIEREA’’ in data de 01.12.2013, de ziua nationala a Romaniei in Piata Unirii din Cluj-Napoca,unde sa aiba posibilitatea sa vada toti clujenii unde ajunge un politist care si-a facut datoria punandu-si viata in pericol pentru a salva viata unui om. Persoanele care vor vedea acel eveniment isi vor da seama ca traiesc intr-o tara in care nu mai ai voie nici macar sa-ti faci datoria la seviciu, deoarece ulterior poti fi pedepsit de sefi iar acestea nu vor fi gasiti vinovati niciodata deoarece in tara noastra nu mai functioneaza nici o institutie a statului. Timp de 4 - 5 ani nimeni nu mi-a facut dreptate, nu s-a luat nici o masura impotriva celor vinovati desi catre  Ministerul Afacerilor Interne am facut mai multe memorii dar raspunsul a fost intotdeauna acelasi nu este nimeni vinovat”, a scrie Legian în memoriu.

 

Un polițist din Cluj cere să fie EUTANASIAT de Ziua Națională a României, în Piața Unirii

 

Corpul de control al MAI a mai făcut o anchetă la IPJ Cluj și în cazul polițistului Sergiu Todea, umilit de șefi, dar care și-a dat demisia după ce și-a reabilitate numele în justiție.

 

Agentul Sergiu Todea, UMILIT pentru că a amendat un șef din IPJ Cluj, a CÂȘTIGAT în INSTANȚĂ

Comentarii Facebook