Amanunte EXPLOZIVE in dosarul Crima la Margau. Iosif Adrian Mat ar putea fi nevinovat?


Crima de la Margau ar putea avea o intorsatura demna de un thriller american. Probele de laborator au demonstrat ca pe corpul Lucicai Mat, femei ucisa la inceputul anului 2012, au fost gasite urma de "sange strain".

"La locul faptei s-a gasit sange care nu apartine nici grupei sanguine a lui Iosif Mat sau a sotiei acestuia, Lucica Mat. Aceste noi probe trezesc suspiciuni in ceea ce priveste cele intamplate in noaptea de 3 spre 4 ianuarie in curtea sotilor Mat din Margau", a declarat avocatul barbatului, Vladimir Matusan.

Iosif Adrian Mat a fost retinut in 4 ianuarie si o zi mai tarziu a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzatia de omor calificat. Barbatul se afla de atunci in arest si a fost trimis in judecata pentru faptele sale la inceputul lunii martie.

 

Criminalul de la Margau i-a socat pe judecatori: Si-a lovit sotia cu o tapina si a lasat-o sa sangereze pana cand a murit

 

Avocatul acestuia a declarat ca, pana acum, instanta a respins toate probele inaintate. "Noi am considerat ca nu sunt indeplinite conditiile privind prelungirea arestarii si ca nu sunt probe certe care sa creeze o presupunere rezonabila care sa demonstreze un pericol pentru ordinea pulbica. Nu exista probe ca in situatia imediat urmatoare, daca ar fi eliberat, ar reprezenta un pericol pentru ordinea publica. Instantele au considerat, insa, ca reprezinta un pericol si nu l-au eliberat", a mai spus Vladimir Matusan.

Iosif Adrian Mat sustine ca este nevinovat si ca el nu si-a omorat sotia. "Nu sunt autorul infractiunii de omor calificat. In seara de 4 ianuarie, am gasit-o pe sotia mea cazuta in curte, aflata in stare avansata de erietate. Am intrebat-o daca vrea sa sun la ambulanta, dar ea a refuzat si era recalcitranta. Fiind foarte nervoasa a inceput sa ma injure.

Aceasta atitudine s-a manifestat si in urma cu cateva luni cand, de asemenea, fiind intr-o stare avansata de ebrietate, a cazut in curtea locuintei cu o galeata cu mancare pentru animale in mana si si-a rupt o coasta. Am dus-o la spital la Huedin unde a primit ingrijiri medicale, dar ea a refuzat internare", a povestit Iosif Adrian Mat.

 

Criminalul de la Margau la recurs: Nu mi-am omorat nevasta. Era beata si a refuzat sa chem ambulanta

Comentarii Facebook