Criminalul de la Margau la recurs: Nu mi-am omorat nevasta. Era beata si a refuzat sa chem ambulanta

 
Criminalul de la Margau, Iosif Adrian Mat, a aparut in fata Curtii de Apel Cluj, unde a fost judecat recursul la decizia Tribunalului Cluj de arestare pe 29 de zile. "Sunt nevinovat", i-a spus acesta judecatorului.

"Nu sunt autorul infractiunii de omor calificat. In seara de 4 ianuarie, am gasit-o pe sotia mea cazuta in curte, aflata in stare avansata de erietate. Am intrebat-o daca vrea sa sun la ambulanta, dar ea a refuzat si era recalcitranta. Fiind foarte nervoasa a inceput sa ma injure.

Aceasta atitudine s-a manifestat si in urma cu cateva luni cand, de asemenea, fiind intr-o stare avansata de ebrietate, a cazut in curtea locuintei cu o galeata cu mancare pentru animale in mana si si-a rupt o coasta. Am dus-o la spital la Huedin unde a primit ingrijiri medicale, dar ea a refuzat internare", a povestit Mat.

Barbatul a mai povestit ca sotia lui, Lucica Mat, a fost sub influenta bauturilor alcoolice timp de catvea zile in perioada 31 decembrie 2011 si 4 ianuarie 2011. "Sotia mea consuma bauturi alcoolice si in seara de 31 decembrie 2011, a iesit din locuinta pentru a merge in curte si a aduce lemne pentru foc, dar a revenit numai a doua zi la ora 9.00. Obisnuia sa consume excesiv alcool de aproximativ doi ani. Anul trecut am adus-o si la psihiatrie. Am adus-o la dezintoxicare si doctorii au spus sa nu mai puna alcool in gura", a mai explicat criminalul de la Margau.

Iosif Adrian Mat a fost arestat pe 29 de zile in 5 ianuarie sub acuzatia de omor.

 

Criminalul de la Margau i-a socat pe judecatori: Si-a lovit sotia cu o tapina si a lasat-o sa sangereze pana cand a murit

Comentarii Facebook