Miercuri 24 Aprilie

Alexandru Gheorghe: Sunt urmarit ca in filmele cu James Bond! Nu mai dorm acasa de frica


Locotenentul Alexandru Gheorghe a declarat ca este urmarit in permanenta de o masina de culoare neagra si ca nu mai doarme acasa de frica.

"Nu am mai dormit acasa de luni seara, dorm la un prieten ofiter. Incontinuu sunt supravegheat de o masina neagra. Am fost urmarit inca de la plecarea mea din Capitala. Am ajuns sa ma simt ca in filmele cu James Bond", a afirmat Alexandru Gheorghe.

Ofiterul sustine de nu a dormit acasa nici in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a vazut o masina neagra cu numar de Bucuresti parcata langa blocul sau.

"Dimineata (n.red. joi, 26 ianuarie), am iesit in civil ca sa merg acasa, sa ma schimb. Aceeasi masina, tot doi barbati in ea. Am mers la masina sa-i intreb cine sunt si ce vor. Nu au vrut nici macar sa lase geamul jos. Cand au vazut ca scot telefonul si-i filmez, au inceput sa claxoneze, au pornit avariile, dupa care au demarat in tromba. Am si martori care pot confirma ceea ce spun, precum si filmarea", a spus locotenentul.

El se teme acum ca va fi sanctionat si nu va mai fi inaintat in grad.

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe a protestat in Bucuresti, imbracat in uniforma militara, alaturi de manifestantii care cereau demisia lui Traian Basescu si fata de actuala guvernare.

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe cere "guvern militar" si il vrea pe Regele Mihai ca sef al statului

Comentarii Facebook