Un ofiter de la Campia Turzii a protestat in uniforma in Bucuresti! Vezi ce a declarat Alexandru Gheorghe VIDEO

 

Locotetentul Alexandru Gheorghe de la Flotila 71 Aeriana Campia Turzii a protestat in Bucuresti, alaturi de manifestanti, imbracat in uniforma militara.

 

"Sunt total apolitic. Ceea ce a facut politica in ultimii 20 de ani o vede tot romanul, deci nu vreau sa intru si sa comentez mai departe. Nu sprijin niciun partid politic. Nu m-a trimis absolut nimeni aici decat constiinta mea de om, de roman si de ofiter si nu in ultimul rand de crestin pentru a face ceea ce am facut. Am participat la un miting spontan. Ei nu pot sa invoce faptul ca am participat la un protest sau la un miting organizat. Am participat la o actiune spontana, care se desfasoara in toate judetele tarii de 10 zile incoace", a spus locotenentul Alexandru Gheorghe, ofiter in cadrul Flotilei 71 Aeriana Campia Turzii.

 

"Motivele sunt multiple, dar a pus capac nesimtirea totala. Oameni ca Urban, care isi permit sa faca oamenii viermi. Acest tip de reactie si de bataie de jos la adresa omului simplu, care a indurat reduceri salariale si toate celelalte reforme, bataia asta de joc trebuie sa inceteze. Toata lumea ma intreaba: 'Voi armata ce faceti, voi armata de ce nu luati pozitie?'. Trebuie sa las capul in pamant si trebuie sa recunosc ca au dreptate oamenii", a mai spus locotenentul Gheorghe, in direct la Antena 3.

 

Ofiterul a mai afirmat ca parintii lui nu au stiut nimic despre gestul lui, dar ca a pus totul la cale alaturi de un grup de ofiteri de la Flotila 71 Aeriana Campia Turzii.

 

Reprezentantii Ministerului Apararii Nationale au anuntat ca ofiterul de la Campia Turzii a incalcat legile militare, neavand voie sa participe la manifestatii politice, si va fi tras la raspundere.

Comentarii Facebook