AFA Cluj premiază doamnele Clujului care au excelat în profesia lor

 

Asociaţia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj va premia, începând cu acest an, doamnele Clujului care s-au remarcat prin activitatea lor excepţională. 

 

Premierea se va face în cadrul Galei Excelenţei la Feminin, un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, sub egida Zilelor Clujului, şi a cărui primă ediţie va avea loc la sfârşitul acestei luni. 

 

Prin această Gală dorim să recunoaştem contribuţia adusă de doamnele Clujului la dezvoltarea oraşului şi, în acelaşi timp, să reînviem tradiţiile Asociaţiei de Binefacere a Femeilor, organizaţie care, în 1827, a închiriat terenul de la Administraţia Locală şi a înfiinţat Parcul Central. Gala Excelenţei la Feminin este un eveniment aflat la prima ediţie, dar pe care dorim să îl continuăm an de an, împreună cu Primăria Cluj-Napoca”, a declarat Mihaela Rus, preşedinta AFA Cluj.

 

Pentru a desemna doamnele câştigătoare din acest an, la începutul lunii aprilie AFA Cluj a invitat reprezentanţi ai presei clujene să nominalizeze personalităţile feminine care s-au remarcat anul trecut în şase domenii de activitate: cultură, implicare în comunitate, jurnalism, sport, administraţie publică şi politică. În urma propunerilor trimise de jurnalişti, primele trei nominalizate, în ordine alfabetică, la fiecare categorie sunt:

 

Cultură 

Alexandra Felseghi, regizoare, director teatru Create.Art.Enjoy

Florina Ilis, scriitoare

Rariţa Zbranca, director AltArt Foundation 

 

Implicare în comunitate

Ioana Căprar, preşedinte Consiliul Director Fundaţia Comunitară Cluj

Milena Prună, preşedinte Asociaţia Autism Transilvania

Katie Rizvi, vicepreşedinte Asociaţia Little People

 

Jurnalism

Bianca Felseghi, jurnalist freelancer

Dana Gherman, jurnalist freelancer

Elena Nicolae, redactor Transilvania L!ve

 

Sport

Corina Căprioriu, judoka, CSM Cluj-Napoca

Ilka Csoregi, jucătoare de tenis, Winners Tennis Club

Mihaela Tivadar, handbalistă, CS Universitatea Jolidon

 

Administraţie publică

Emilia Botezan, şef Birou Relaţii şi Informaţii Externe, Primăria Cluj-Napoca

Anna Horvath, viceprimar Primăria Cluj-Napoca

Lucia Suciu, primar comuna Chinteni

 

Politică

Ioana Borza, consilier local PNL Cluj

Steluţa Cătăniciu, vicepreşedinte PNL Cluj

Aurelia Cristea, deputat PSD de Cluj

 

Premiantele fiecărei categorii vor fi anunţate în cadrul Galei Excelenţei la Feminin, ce va avea loc la Centrul de Cultură Urbană Casino. 

 

Acest eveniment se desfăşoară în paralel cu cea de-a XI-a ediţie a Conferinţei Naţionale a Coaliţiei Femeilor de Afaceri din România, care în acest an este organizată de Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj. La conferinţă s-au anunţat peste 120 de doamne ce reprezintă cele 20 de asociaţii de femei de afaceri din România. 

Comentarii Facebook