Adrian Mâț, bărbatul din Mărgău care și-a omorât soția cu țapina, condamnat la 22 de ani de închisoare

 

Adrian Mâț, bărbatul din Mărgău care și-a omorât soția cu țapina, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare

 

Judecătorii Tribunalului Cluj au decis că Adrian Mât trebuie pedepsit foarte aspru pentru crima comisă în noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2013. 

 

Vezi AICI și alte știri despre acest caz.

 

El și-a susținut nevinovăția, precizând că și-a găsit soția moartă și că el nici măcar nu a atins-o. 

 

"Nu sunt autorul infractiunii de omor calificat. In seara de 4 ianuarie, am gasit-o pe sotia mea cazuta in curte, aflata in stare avansata de erietate. Am intrebat-o daca vrea sa sun la ambulanta, dar ea a refuzat si era recalcitranta. Fiind foarte nervoasa a inceput sa ma injure.

 

Aceasta atitudine s-a manifestat si in urma cu cateva luni cand, de asemenea, fiind intr-o stare avansata de ebrietate, a cazut in curtea locuintei cu o galeata cu mancare pentru animale in mana si si-a rupt o coasta. Am dus-o la spital la Huedin unde a primit ingrijiri medicale, dar ea a refuzat internare", a povestit Mat.

 

Barbatul a mai povestit ca sotia lui, Lucica Mat, a fost sub influenta bauturilor alcoolice timp de catvea zile in perioada 31 decembrie 2011 si 4 ianuarie 2011. "Sotia mea consuma bauturi alcoolice si in seara de 31 decembrie 2011, a iesit din locuinta pentru a merge in curte si a aduce lemne pentru foc, dar a revenit numai a doua zi la ora 9.00. Obisnuia sa consume excesiv alcool de aproximativ doi ani. Anul trecut am adus-o si la psihiatrie. Am adus-o la dezintoxicare si doctorii au spus sa nu mai puna alcool in gura", a mai explicat criminalul de la Margau.

 

Femeia ucisa la Margau de sotul ei ar fi fost torturata! Procurorii banuiesc ca victima a fost omorata cu tapina

Comentarii Facebook