Dan Mitre, șoferul care a intrat cu Jeep -ul într-o turmă de oi din Cluj-Napoca, este un afacerist - fiu de profesori universitari

 

Dan Mitre, afaceristul care a intrat cu Jeep -ul într-o turmă de oi ce îi deranja liniștea cartierului rezidențial, este unul dintre latifundiarii Clujului. 

 

Fiul unor profesori universitari din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară(USAMV) Cluj, Dan Mitre este patronul SC Ferma Steluța SRL Cluj și al firmei Gella Invest SRL, care a construit ansamblul rezidențial Panoramic Hill, de pe strada Voroneț.

 

Tatăl acestuia, Viorel Mitre, este profesor universitar la Facultatea de Horticultură din cadrul USAMV Cluj, iar potrivit declarației de avere deține 32 terenuri şi o singură locuinţă. El este acționar și la SC Agroindustriala SA Cluj, care a preluat terenurile fostei ferme pomicole de pe Dealul Steluța. Societatea avea 200 de hectare de livadă. ”Agroindustriala s-a format în 2002 pe terenurile retrocedate din fostul IAS (terenurile preluate de stat), iar prin proces de privatizare terenurile au fost luate pe contract de concesiune. Terenul aparţinea Bisericii Romano-catolice”, a explicat prof. dr. ing. Viorel Mitre, administrator Agroindustriala, confom someseanul.ro.

 

Dan Mitre conduce firma SC Gella Invest SRL Cluj alături de Viorel Mitre și Ioana Mitre, mama sa, profesoară la USAMV Cluj.

 

Dan Mitre, 26 de ani, a ridicat pe strada Voroneț 27 de vile, investind 2 milioane de euro în ansamblul rezidențial Panoramic Hill. Cererea nu a fost foarte mare din partea clujenilor dornici să se mute pe un deal izolat de la marginea orașului, astfel că acum familia Mitre pare a avea mari probleme financiare.

 

Turma de oi i-a stricat și mai mult imaginea, iar Dan Mitre a intrat în conflict cu ciobanii. Luni seara el și-a pierdut cumpătul și a intrat cu mașina 4X4 în turma, omorând mai multe animale.

 

RĂZBUNARE! Constructorul unui cartier rezidențial din Cluj-Napoca a omorât cu JEEP - ul mai multe OI - VIDEO și FOTO

Comentarii Facebook