Femeia ucisa la Margau de sotul ei ar fi fost torturata! Procurorii banuiesc ca victima a fost omorata cu tapina


Autorul crimei de la Margau, Iosif Adrian Mat, a fost arestat pe 29 de zile de Tribunalul Cluj, iar anchetatorii vor sa ii schimbe incadrarea din omor calificat in tortura.

Cazul a socat intreaga comunitate, mai ales ca familia Mat este una instarita si nimic nu prevestea ceea ce s-a intamplat in urma cu o saptamana. Principalul suspect al omorului, Iosif Adrian Mat, a fost retinut in ziua de 4 ianuarie si, dupa 24 de ore, pe numele lui Tribunalul Cluj a emis un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Avocatul desemnat din oficiu, Maria Chilea, a declarat ca acest caz este unul complex si ca in urma certificatului medico-legal incadrarea ar putea fi schimbata din omor caliicat in tortura. "Ceva este in neregula cu fiicele pentru ca sunt foarte apropiate de tatal lor. Pare ca sunt o familie instarita peste normal. Doamna consuma alcool si s-ar parea ca acest lucru era o problema mare. Din informatiile pe care le cunosc cele doua fete nu au fost de fata cand s-a produs aceasta tragedie. Certificatul medico-legal este unul zdrobitor si este posibil ca incadrarea sa fie schimbata din omor calificat in tortura", a declarat Maria Chilea.

Surse din randul anchetatorilor au precizat pentru Stiri de Cluj ca "din probele adunate pana acum rezulta ca barbatul si-a lovit sotia in cap cu un corp dur, metalic. Cel mai probabil a folosit o tapina. Apoi si-a dezbracat sotia, a schimbat-o de haine si o pus-o in pat cu haine curate. A anuntat SMURD si medicii au venit si au resuscitat-o, dar era deja moarta. Acesta a spus ca femeia a cazut singura pe jos si s-a lovit".

Oamenii din comuna sustin ca cele doua fete si-ar fi ajutat tatal sa schimbe victima de haine si sa o spele pentru ca in fata anchetatorilor totul sa para un accident sau o sinucidere. "Este foarte ciudat pentru ca fetele nu si-au plans mama la priveghi si la inmormantare, ci chiar si-au incurajat tatal care era in arest. Umbla vorba in comuna ca fiica mai mare, Adina Mat, obisnuia sa isi bata mama si ca era suspect de apropiata de tata", a declarat un localinic. Potrivit surselor citate, tanara a fost si ea chemata la Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj pentru a da declaratii.

 

Crima la Margau! Un barbat si-a batut nevasta pana cand a murit

 

Victima, Lucica Mat, a fost inmormantata la sfarsitul saptamanii trecute.

Comentarii Facebook