Accidentul de la pasajul din Campia Turzii, anchetat de catre ITM Cluj ca posibil accident de munca - VIDEO


Accidentul de la pasajul de cale ferata din Campia Turzii, de miercuri, 12 ianuarie, soldat cu moartea unei femei de 67 de ani, este anchetat de Inspectoratul Teritorial de Munca a judetului Cluj (ITM).

"Este vorba despre un eveniment periculos. Este calificat in acest fel la momentul acesta, urmand sa vedem daca il pastram asa sau il catalogam ca si accident de munca. Am dispus dimineata (n. red. joi, 13 ianuarie) demararea anchetei si urmeaza ca in urma audierii martorilor si a actelor puse la dispozitia de institutiile cu care colaboram si urmeaza sa incadram evenimentul in modul potrivit", a declarat seful ITM Cluj, Emilian Rosca.

Accidentul de la pasaj s-a produs miercuri, la ora 12.00. Soferul unui trailer care transporta un excavator nu a respectat indicatoarele rutiere, care ii interziceau sa treaca prin acea zona si a lovit pasajul cu bratul cupei utilajului.


O bucata de beton s-a desprins din constructie, in urma impactului, si a cazut peste o femeie de 67 de ani, care traversa pe trotuarul din pasaj.

Comentarii Facebook