300 de mineri de la Salina Ocna Dej fac greva! Ei refuza sa intre in salina pentru ca nu li s-au platit orele suplimentare! VIDEO

Protestul minerilor de la Salina Ocna Dej a inceput azi-dimineata la ora 7,00 la iesirea schimbului de noapte. Angajatii care trebuiau sa intre de dimineata au refuzat sa coboare in salina, iar cei care au iesit din schimbul de noapte s-au alaturat protestului. Mai mult, printre cei 300 de protestatari sunt chiar si mineri care erau liberi. 

 

" Am lucrat in ultimele doua luni si de sarbatori si in week-end-uri si ne-au promis ca vom primi intre 50% si 60% in plus la salariu. Acum am constatat ca am primit fiecare cate ceva, dar cel mai mult s-a primit 10%", a povestit unul dintre protestatari.

 

Angajatilor de la Salina Dej li s-a cerut sa lucreze in plus in ultimele luni intrucat exista foarte multe solicitari. Si in momentul de fata 200 de tiruri asteapta la coada in Dej pentru a incarca sare.

 

La aceasta ora, liderii de sindicat au intrat la negocieri cu conducerea Salinei Dej, dar angajatii doresc sa vina la discutii directorul general de la Bucuresti. 

Comentarii Facebook