Accident la pasajul feroviar din Campia Turzii! O femeie a murit strivita de o bucata de beton desprinsa din pasaj - VIDEO si FOTO

 

O femeie, in varsta de 67 de ani, a decedat in jurul orei 12.00, in zona pasajului din Campia Turzii, dupa ce un utilaj a lovit pasajul. Bucati din constructie au cazut pe trotuar si femeia a fost omorata pe loc.
   
Accidentul s-a produs miercuri, 12 ianuarie, in jurul orei 12.00.

"Din primele verificari, politistii au stabilit ca, un barbat, in calitate de conducator al unui trailer, in timp ce transporta un excavator, nu a respectat limita maxima de inaltime permisa pentru circulatia publica si ajuns la pasajul de cale ferata din Campia Turzii, a lovit cu bratul utilajului transportat, structura de rezistenta.  In urma impactului, a fost lovita o femeie de 67 ani, ce circula pe trotuar, aceasta  decedand din cauza leziunilor suferite", a declarat Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

 

Bratul excavatorului a agatat o traversa din metal care sustine podul si o bucata de beton s-a desprins si a cazut peste femeia care trecea prin pasaj. Victima a fost strivita si a murit pe loc.

 

Circulaţia autovehiculelor pe DN1 E60 este blocata in aceste momente, traficul fiind deviat pe autiostrada A3. De asemenea, circulatia feroviara se desfasoara pe un singur fir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Update ora 15.00

 

Circulatia este in continuare blocata pe DN1, prin Campia Turzii. Soferii folosesc ruta ocolitoare si evita zona intrand pe Autostrada Transilvania. Excavatorul este in continuare pe drum si echipe specializate de muncitori incearca sa il scoata din pasaj.

 

Circulatia a fost reluata in jurul orei 17.00, sustin reprezentantii IPJ Cluj.

Comentarii Facebook