Accident pe strada Corneliu Coposu. Traficul a fost blocat - FOTO


Pompierii clujeni au intervenit la un accident produs pe strada Corneliu Coposu.

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj, au intervenit la un eveniment rutier produs la intersecția dintre strada Corneliu Coposu și strada Metalului.

Coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția străzii Metalului spre Corneliu Coposu și un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din comuna Apahida, care se deplasa pe strada Corneliu Coposu, din direcția comuna Baciu spre Cluj-Napoca.

În urma impactului, două persoane, o femeie de 56 și una de 60 de ani , pasagere în autotursimul condus de bărbatul de 64 de ani, au avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportate la o unitate medicală.

Testarea conducătorilor auto cu aparatul etilotest a indicat rezultate negative.

Pompierii au primit apelul de urgență a fost primit în jurul orei 14:58, iar pompierii au mobilizat pentru misiune două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În sprijin a fost trimisă și o ambulanță SAJ.

Două autoturisme au fost implicate în accident, iar la fața locului pompierii au găsit 4 persoane care au ieșit singure afară. Două femei, de 55 și 60 de ani au fost transportate la UPU pentru îngrijiri de specialitate. Ambele erau conștiente și cooperante. 

Ulterior, pompierii au ajutat la eliberarea traficului, tractând cele două mașini.

Comentarii Facebook