Muncitorii Bazei “La terenuri” aruncă cu dalele după un clujean si câinele lui: Lucrarea la timp nu o știu face - VIDEO


Un clujean susține ca a fost bătut de angajații care lucrează la Baza Sportiva “La Terenuri”, in timp ce se plimba cu câinele.

Angajații care nu au terminat baza la timp, lucrările fiind in întârziere cu un an, au aruncat cu dale dupa câinele omului. Pe el l-au lovit cu o grebla.

Am surprins în video doar o parte din injuriile și agresiunile pe care le-am suferit.

Când am fost lovit efectiv mi-a căzut telefonul. 

Am sunat la 112 și a venit o ambulanță SMURD și Poliția.

Mi-au dat un certificat medical de prim-ajutor. La IML Cluj e închis până luni și nu pot să-mi scot certificatul medico-legal. 

Poliția a identificat agresorii, sunt angajații firmei care execută contractul public de construire a bazei sportive, unul dintre ei fiind chiar șeful de șantier. 

Ba mai mult, unul dintre angajați mi-a lovit cu bolovani cățelul”, a spus Gabriel Bonta.

Acum 1 oră am fost agresat de angajații de pe șantierul de la Baza de la Terenuri din Mănăștur. 

(E vorba despre aceeași bază unde acum câteva luni am făcut o filmare despre neregulile de pe șantier, despre faptul că erau puși la muncă oameni fără contract și fără să se respecte măsurile de siguranță din Medicina Muncii).

Am reușit să filmez doar când am fost amenințat de șeful de șantier, apoi când a dat cu bolovani în Bravo și când am fost împins. 

Apoi am fost lovit cu o greblă de unul dintre angajații de pe șantier. 

Am sunat la 112. 

A venit o ambulanță și un echipaj de poliție.

Am primit o consultație în ambulanță, M-au stabilizat pentru că aveam ritmul cardiac accelerat (precizez că am 2 operații la inimă și oprirea pe banca de acolo a fost pentru a mă odihni puțin. Asta i-a deranjat pe respectivii, că stăteam pe bancă în timp ce Bravo se juca cu mingea din video) și s-au constatat leziunile provocate de lovire. 

Poliția a procedat la legitimarea celor care m-au agresat. 

Deseară depun plângere pentru agresiune verbală, fizică și pentru că javrele cu chip de om l-au lovit cu bolovani pe prietenul meu 4Ped. 

Voi întreba și la Primăria Cluj de ce dau contracte publice unor firme care angajează muncitori violenți și agresivi”, a relatat Gabriel Bonta.

Comentarii Facebook