Vineri 19 August

Accident mortal in Apahida. Pieton lovit de un autobuz Centotrans - FOTO


Un pieton a fost accidentat mortal în Apahida, marți dimineata, la intrare in parcul industrial Nervia.

Martorii spun ca un microbuz a lovit pietonul. “Pietonul a fost lovit de un microbuz de la Centotrans. Din cate am inteles a sarit in față la microbuzului, a vrut sa traverseze si nu s-a asigurat”, a relatat un martor.

Oamenii spun ca in acea zona se circula cu viteza.

Pe portiunea aceea se circula cu minimum 80/h....la ore matinale si seara...pietonii trec strada pe unde vor ei...fara a se uita macar stanga, dreapta...iluminat stradal, aproape de zero, vizibil...

Cat priveste acea firma de transport... la cate curse pe zi au soferii, ce program li se cere, nu va mirati ca se intampla... si, nu toti dintre ei, circula si pe centrul orasului (inca cu autocarul) cu 80,100 km/h... de pe o banda pe alta, fara semnalizare... agresivi in trafic.... asta zic asa ca sa se trezeasca cei care ar trebui sa faca unele controale in trafic, sa stea sa aplice legea... da na, e frig si cafeaua calda... intelegem....

Cât priveste situatia de fata e regretabil... nu conteaza atat de mult cine e vinovat... e o viata pierduta.. o constiinta incarcata (a soferului)....pacat ...unde atata graba? Pentru ce? Veniti-va in fire si lasati lumea virtuala a smartphonului.... Să avem drumuri bune si fara evenimente de acest gen”, a mai comentat cineva pe grupul INFO trafic Cluj-Napoca.

f7f71970db0d85f4c2a70ae321302dec.jpeg

Un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din județul Mureș, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca a surprins și accidentat un bărbat de 49 de ani, din județul Cluj, care s-ar fi angajat în traversarea drumului național prin loc nepermis.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 49 de ani a decedat.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ”, a explicat IPJ Cluj.

Comentarii Facebook