Caz ȘOCANT în Dezmir! Și-a incendiat tatăl - FOTO


Un bărbat cu arsuri a fost transportat din Dezmir la UPU Cluj, luni seara.

Din primele informații rezultă că bărbatul a fost incendiat de propriul fiu. Șocantul incident s-a produs pe strada Teilor, din Dezmir. Politia este la locul faptei si face cercetări, sub coordonarea unui procuror. 

Nu se stie de ce s-au certat cei doi.

Cazul a fost preluat de procurorii de pe lângă Tribunalul Cluj. Victima este un bărbat de 61 de ani, care a fost stropit cu benzină de fiul lui, după care acesta i-a dat foc. 

Agresorul era băut. O mătușă a intervenit pentru a-l salva pe bătrân, dar a suferit și ea arsuri. 

Procurorii Tribunalului Cluj susțin că a luat foc și camera în care a izbucnit scandalul. ”În seara de 10.01.2022, procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, în urma unui conflict cu tatăl său, a aruncat cu benzină spre acesta, precum și în camera imobilului în care se aflau. Ulterior a fost aprinsă camera locuinței. Focul a fost stins de un vecin, iar la fața locului au fost pompierii pentru efectuarea constatărilor specifice. Victima a fost transportată la UPU Cluj”, a precizat procurorul Mihai Birtoc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.


Comentarii Facebook