ACCIDENT LA SUCEAG! Fotografii primite de la cititori

 

Un cititor Știri de Cluj a surprins accidentul de la Suceag la cateva minute de la producere și a realizat fotografii la locul incidentului.

 

In imagini apare o dubă de culoare roșie răsturnată, dar și autoturismul marca Skoda, al cărui șofer a fost vinovat de producerea accidentului. ”Întreaga zonă era plină cu resturi de la autoturismele lovite. Am văzut o persoană care a primit îngrijiri medicale, fiind în stare gravă. Mașinile au avut viteză, pentru că impactul a fost deosebit de violent”, ne-a scris Silviu, un cititor Știri de Cluj.

 

Potrivit polițiștilor, un autoturism marca Logan, care a vrut să iasă de pe drumul european pentru a merge spre Suceagu, a oprit și a acordat prioritate autoturismelor care circulau dinspre Zalău. În spatele șoferului din Dacia Logan era o dubă inmatriculată în Bulgaria, iar apoi un autoturism Opel, toate oprite regulamentar.

Din spatele lor a venit în viteza șoferul unui autoturism marca Skoda, un bărbat de 30 de ani, care a depășit toate mașinile pe contrasens, fiind lovit în plin de o dubă de transport marfă și care circula dinspre Zalău.

 

Vezi AICI imagini VIDEO de la accident!

Comentarii Facebook