Luni 3 Octombrie

„Family Olympics” 2012 convoacă clujenii la o competiţie sportivă

 

Asociaţia 11even, Dolce Sport şi Fundaţia World Vision România vă invită la lansarea seriei de evenimente "Family Olympics”, ce vor avea loc între 30 iunie – 1 iulie 2012, în Cluj-Napoca. Participarea la competiţii este gratuită.

"Family Olympics” are la bază spiritul de familie, mişcarea şi activitatea în comun. “În România numărul celor care practică un sport în familie este mic şi, în acest context, prin evenimentele ‘Family Olympics’ dorim să oferim un exemplu de idei, concursuri si activităţi care pot fi organizate ulterior şi în familie sau în grupuri mici de prieteni”, a declarat Ovidiu Neamţu, iniţiatorul acestui concept.

"După "Cea mai mare oră de sport" pe care a organizat-o în acest weekend, Dolce Sport susține şi ’Family Olympics’  ca parte a campaniei pro-sănătate, ‘Miscarea face bine’, lansată de postul TV în 2011, prin care vrea să demonstreze încă o dată că mişcarea este pentru toată lumea, nu numai pentru cei care practică sportul regulat. Sustinând ’Family Olympics’ ne propunem să convingem toţi membrii familiei să iasă din casă şi să facă mişcare. Suntem personal responsabili de cât de sănătoşi suntem, de cum avem grijă de noi, de aceea vrem sa le transmitem oamenilor ca mişcarea face bine!”, spune Cosmin Băleanu, comentator Dolce Sport.

Primul obiectiv al “Family Olympics”, este acela de a susţine un program de prevenire a abandonului şcolar, iniţiat de World Vision România şi intitulat “Ghiozdanul plin cu vise”. “Ne propunem să strângem 100.000 de lei pentru a oferi 18,000 de ghiozdane copiilor din mediul rural”, declară Cătălin Popa, director naţional World Vision România.
 

Al doilea obiectiv este acela de a mobiliza peste 50.000 de persoane – adulţi şi copii – care să ia parte la aceste evenimente. În cadrul concursurilor sunt puse în joc peste 4000 de premii oferite de Dolce Sport.

Cei care doresc sa  participe la evenimentele Family Olympics pot sa viziteze site-ul www.familyolympics.ro şi să completeze un formular de inscriere sau pot sa treacă pe la unul din corturile de promovare din cadrul evenimentelor (localizarea acestor corturi se gaseste pe site sau pe pagina www.facebook.com/familyolympics),  unde pot primi informaţii şi îndrumări.

"Family Olympics" reprezintă o serie de evenimente pentru petrecerea timpului liber în mod plăcut, stimulativ, alături de familie şi prieteni,  oferit de Asociaţia 11even alături de Dolce Sport şi World Vision România. Lista sponsorilor naţionali include: Kaufland România, www.clickshop.ro, Ambient, Media Expert, Medicover, Kas, Amprenta Advertising. Evenimentele se desfăşoară cu sprijinul consiliilor locale si al inspectoratelor şcolare judeţene.

 

"Family Olympics” reprezintă o serie de evenimente pentru petrecerea timpului liber în mod plăcut, stimulativ, alături de familie şi prieteni,  oferit de Asociaţia 11even alături de Dolce Sport şi World Vision România. Lista sponsorilor naţionali include: Kaufland România, www.clickshop.ro, Ambient, Media Expert, Medicover, Kas, Amprenta Advertising. Evenimentele se desfăşoară cu sprijinul consiliilor locale si al inspectoratelor şcolare judeţene.

Despre Asociaţia 11even

Asociaţia 11even îşi propune să creeze evenimente deosebite în zona dezvoltării personale şi în zona sportivă şi de familie. Asociaţia 11even este organizator principal al evenimentelor 11even, derulate în peste zece oraşe din România şi din Europa, precum şi a altor proiecte pentru comunitate.

Evenimentul se desfăşoară şi în alte 9 oraşe din România: Piatra Neamţ; 7 - 8 iulie 2012 - Timişoara şi Bistriîa; 14 - 15 iulie 2012 - Iaşi şi Sibiu; 21 - 22 iulie 2012 - Constanţa şi Ploieşti; 28 - 29 iulie 2012 - Bucureşti şi Alba Iulia.

Comentarii Facebook