A tâlhărit o clujeancă în Zorilor, pe Gheorghe Dima! Fata l-a urmărit, iar trecătorii l-au CULCAT la PĂMÂNT

 

Mai mulți clujeni au reușit să imobilizeze un hoț, după ce acesta a jefuit o tânără de 19 ani în plină zi, în cartierul Zorilor, pe strada Gheorghe Dima.

Tânăra a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a furat telefonul mobil. După ce au auzit țipetele fetei, persoanele din jur au reușit să-l prindă pe hoț, care a fost arestat apoi de polițiști.

În 20.02.2014, ora 11:40, o tânără 19 de ani, a sesizat prin SNUAU 112 Poliţia municipiului Cluj-Napoca, despre faptul că în data de 20.02.2014, în jurul orei 11:30, în timp ce se deplasa pe strada Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, ajungând într-un loc mai izolat, lângă nişte garaje, a fost acostată de către un individ necunoscut, care a deposedat-o de un telefon mobil, după care a fugit. În urma acestui fapt, tânăra a luat urma bărbatului iar persoanele din jur, alertate de ţipetele victimei au reuşit prinderea acestuia.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au imobilizat şi legitimat bărbatul, stabilind că este vorba despre un tânăr de 24 ani din comuna Aiton, judeţul Cluj”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că infractorul ar fi comis încă alte două infracţiuni de tâlhărie, comise pe raza municipiului Cluj-Napoca în luna februarie a acestui an.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, acesta fiind cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Comentarii Facebook