Duminica 5 Aprilie

Clujeanul Valentin Jucan în război cu președintele CNAMembru al Consiliului Național al Audiovizualului, Valentin Jucan, a decis să înainteze președintelui Consiliului, Laura Georgescu, o solicitare de clarificare a declarațiilor făcute de aceasta în cadrul unei conferințe de presă pe tema protestului clujeanului.

Valentin Jucan susține că declarațiile făcute de președintele Consiliului Național al Audiovizualului sunt ”profund iresponsabile și în totalitate lipsite de adevar”, iar singura cale prin care poate primi răspuns este cu ajutorul unui executor judecătoresc.

Ca urmare a declarațiilor profund iresponsabile și în totalitate lipsite de adevar ale președintelui Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Georgescu, făcute în cadrul conferinței de presă din data de 18 februarie 2014 pe care a organizat-o ca reacție la protestul meu "libertatea presei, înlănțuită", astăzi, 21 februarie 2014, prin intermediul unui executor judecătoresc, am înaintat președintelui Consiliului o solicitare de clarificare a afirmațiilor dânsei cu privire la persoana mea.

Am ales această cale de comunicare pentru a mă asigura că solicitarea mea nu mai este "pierdută" sau "neînregistrată", așa cum s-a întâmplat de nenumărate ori. De asemenea, această formă de comunicare reprezintă un prim pas în acțiunea civilă sau penală care va fi formulată împotriva președintelui CNA, în funcție de răspunsul pe care îl voi primi”, se arată în comunicatul semnat de Valentin Jucan.

De asemenea, Jucan a anunțat că președintele Consiliului promovează ”abuzul de funcție” în relația cu presa și cu alți funcționari publici și membrii CNA.

Consider că este inacceptabil abuzul de funcție promovat de președintele Consiliului în relația presa, cu alți membri ai CNA și funcționari publici. Dorința permanentă de răzbunare și control absolut a instituției nu poate continua la nesfârșit”, se mai arată în comunicat.

Comentarii Facebook