Sambata 23 Ianuarie

A cui este VILA spartă de hoți în cartierul Bună Ziua. S-au furat bijuterii de 50.000 de euro

 

Vila din cartierul Bună Ziua, spartă de hoți zilele trecute, aparține unei familii cunoscute din Cluj-Napoca.

 

Este vorba despre vila directorului regional al Băncii Transilvania, fostul arbitru Patrițiu Abrudan, scrie clujust.ro

 

Bijuteriile îi aparțineau soției acestuia, Elena Abrudan, șefa departamentului Jurnalism de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB.

 

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut 24 de ore de poliţiştii clujeni pentru furt calificat din locuinţă. Au fost sustrase bijuterii şi aparatură electronică în valoare de peste 50.000 de euro.

 

În noaptea de 25 spre 26 aprilie, bărbatul a pătruns într-un imobil situat în cartierul Bună Ziua, din municipiul Cluj-Napoca, prin escaladarea gardului care împrejmuieşte curtea imobilului şi prin forţarea unui geam termopan.

 

Persoana vătămată reclamă că din locuinţă i-ar fi fost sustrase  diamante, bijuterii din aur şi din argint, precum şi aparatură electronică, în valoare de aproximativ 50.000 de euro.

 

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost identificată persoana implicată, stabilindu-se că ar fi vorba de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. A fost percheziţionat domiciliul bărbatului şi a fost recuperată o parte semnificativă din prejudiciul cauzat de acesta (bijuterii, telefoane mobile, laptop-uri, aparate de fotografiat, ceasuri, etc.).

 

Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Totodată, faţă de acesta instanţa a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Poliţiştii de investigaţii criminale au beneficiat de sprijinul de specialitate al poliţiştilor din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj.

.

Comentarii Facebook