Rromii care l-au bătut pe studentul clujean în Piața Mărăști ARESTAȚI! Au cerut ÎNDURARE

 

Cei doi frați romi care l-au bătut pe studentul Ionuț R., în Piața Mărăști, pentru că nu i-a lăsat să își parcheze BMW -ul pe trotuar în stația de autobuz, au cerut îndurare și au spus că regretă totul. 

 

Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca i-au arestat pe cei doi frați, Boby Varga şi Călin Varga, pe 30 de zile, dar rudele romilor au făcut un adevărat show la Palatul de Justiție. Când au auzit verdictul, romii s-au aruncat pe jos și au făcut scandal, numai jandarmii reușind să îi calmeze. 

 

Conform procurorilor, în data de 20 iunie 2014, cei doi frați l-au agresat pe Ionuţ R., un student în vârstă de 21 de ani, care se afla într-o staţie de autobuz alături de prietena lui. El le-a spus romilor că nu pot parca acolo. 

 

În BMW se aflau frații Boby Varga şi Călin Varga, dar și tatăl lor, Varga Petru.

 

Din înregistrările video susprinse de camerele de supraveghere rezultă că în data de 16 iunie 2014, orele 18.45, inculpaţii Varga Boby Marian şi Varga Robert Călin, împreună cu martorul Varga Petru (tatăl celor doi rromi), staţionează autoturismul marca BMW, cu nr. de înmatriculare BN 04 VSV, în staţia RATUC. La momentul 18.45.32, inculpatul Varga Boby Marian îi aplică persoanei vătămate o lovitură cu pumnul drept în zona feţei, determinându-i căderea pentru scurt timp. Persoana vătămată este lovită apoi cu piciorul, în timp ce încerca să se ridice, de către inculpatul Varga Robert Călin, care s-a deplasat la locul altercaţiei, pentru a-i oferi ajutorul fratelui său. În momentul în care victima încearcă să obțină explicaţii de la cei doi agresori, este lovită cu pumnul stâng de către inculpatul Varga Boby Marian”, se arată într-un document judiciar, care descrie momentul agresiunii, citat de Evz.ro. 

 

Martorii au confirmat versiunea studentului și i-au acuzat pe cei doi frați. ”Unul dintre agresori a coborât din autoturism şi, fără să schiţeze vreun gest, l-a lovit cu pumnul pe tânărul care aştepta autobuzul, după care a venit şi un alt doilea bărbat care a agresat victima”, susţin martorii.

 

Ionuţ R. a ajuns la UPU, iar de acolo a fost trimis la Clinica de Boli Maxilo-Faciale pentru a fi operat. Sora studentului a sunat acasă, în Huedin, pentru a-și anunța părinții. Tatăl celor doi a suferit un șoc și a murit ca urmare a unui infarct. 

 

În faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, Boby Varga a spus că regretă totul și că se va împăca cu studentul bătut. 

 

Trecutul lui Boby Varga implică o infracțiune comisă în Italia. Conform informaţiilor apărute în presă, Boby Varga a fost arestat în 2010, de către poliţiştii italieni, după ce a tâlhărit un homosexual italian cu care a acceptat să întreţină relaţii homosexuale.

Comentarii Facebook