Miercuri 24 Aprilie

1 decembrie in coma alcoolica la Cluj! Un tanar a fost luat de ambulanta de langa Regionala, dupa ce a cazut lat VIDEO

 

Un adolescent, la un pas de coma alcoolica, a fost luat de ambulanta din zona Regionalei CFR, joi seara, in jurul orei 20.30, la finalul focului de artificii. Colegii acestuia au incercat sa il ajute, dar nu au reusit sa faca nimic.

 

Alarmati de starea tanarului, trecatorii au sunat la 112 si o ambulanta a sosit de urgenta la locul incidentului. "Tanarul era in trantit pe jos si statea practic in propria voma. Mai mult cunoscuti, cel mai probabil colegi de scoala, se invarteau in jurul lui, dar nu stiau ce sa ii faca. Cineva a sunat si a chemat o ambulanta, adolescentul fiind luat si dus la spital. Era la un pas de coma", ne-a scris Sorin, cititorul Stiri de Cluj care a filmat scena.

 

Colegii tanarului baut au devenit recalcitranti in momentul in care au fost filmati si au inceput sa ameninte. "Poate nu mai ajungi acasa intreg, mi-a spus unul, care parea si el 'in forma'. Sunt pusti care profita de aceste evenimente si ajung sa consume alcool peste masura. In multime, in Piata Avram Iancu, am vazut mai multi care duhneau de la o posta a alcool", ne-a maiscris cititorul.

Comentarii Facebook