Moisin: Trebuie sa fim mandri ca suntem clujeni si nu bucuresteni sau din alta parte VIDEO

 

Primarul interimar al Clujului, Radu Moisin, a declarat ca Ziua Nationala a scos pe strazi circa 40.000 de clujeni, mandri ca sunt de pe aceste meleaguri.

"Ziua a inceput cu o parada militara foarte frumoasa, in urma unei mobilizari a fortelor ministerului de interne si ministerului apararii nationale. Este a doua oara dupa Revolutie, cand se organizeaza o parada cu tehnica militara in municipiu. Tot azi a fost si o sceneta de teatru istoric din momentul marii uniri din 1918. Concertele de muzica populara, muzica etno si muzica moderna din Piata Unirii au strans aproximativ 12.000 de clujeni pe parcursul zilei. Aici, in Piata Unirii, la focurile de artificii estimarile pornesc de la 20.000 si se opresc la 30.000 de clujeni. Asta inseamna ca momentul 1 decembrie a manifestat o puternica emotie in radul clujenilor.

Doresc sa le urez 'La multi ani' si sunt convins ca in aceste momente ne aducem aminte ce bine este sa fii clujean si faptul ca in continuare trebuie sa fim mandri ca suntem clujeni si nu suntem din Bucuresti sau din alta parte, ci din Cluj-Napoca", a spus Radu Moisin.

 

Declaratia a fost facuta la finalul focului de artificii din Piata Avram Iancu

 

Vezi mai jos imagini de la eveniment...

Foc de artificii in Piata Avram Iancu! Cerul a "luat foc", iar clujenii si-au spus "LA MULTI ANI" VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook