"My Money Week" la Scoala Internationala Cluj


Scoala Internationala Cluj a organizat miercuri, 15 februarie, a lansat oficial cea de-a doua editie a proiectului de educatie financiara "My Money Week".

Saptamana 13-17 februarie este dedicata educatiei financiare, elevii clujeni avand posibilitatea de a participa la activitatile si concursurile organizate de catre Scoala Internationala Cluj in cadrul "My Money Week" ,proiect de educatie financiara destinat elevilor din invatamantul preuniversitar.

Lansat in premiera in Romania in mai 2011, Proiectul "My Money Week" a fost initiat la Scoala Internationala Cluj de catre Prof. Dr. Cornelia Vlad, dupa model britanic. "Succesul proiectului, asteptat cu foarte mare entuziasm atat de elevi, cat si de profesori si parinti, se datoreaza in mare parte faptului ca toate cursurile si activitatile organizate au atat o parte teoretica, cat si o componenta practica, permitandu-le elevilor sa puna imediat in aplicare cunostintele dobandite in cadrul cursurilor oferite de experti in domeniul financiar", se arata intr-un comunicat al Scolii Internationale Cluj.

Comentarii Facebook