Radu Moisin, despre demisia lui Apostu: Scrisoarea catre clujeni este emotionanta VIDEO

 

Primarul interimar Radu Moisin a declarat ca nu stia nimic despre demisia lui Sorin Apostu, dar ca scrisoarea acestuia catre clujeni este emotionanta.

 

"A fost depusa registratura Primariei la ora 16.19 minute aceasta instiintare de demisie adresata Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca si institutiei Prefectului judetului Cluj si dupa aceea mai este un document, o scrisoare deschisa adresata clujenilor. Noi am luat act de aceste documente si am instiintat telefonic institutia Prefectului. Am dat un comunicat de presa cu aceasta scrisoare adresata clujenilor. Maine (n.red. joi, 16 februarie) vom fi nevoiti sa convocam o sedinta de consiliu local de indata", a declarat radu Moisin.

 

"Eu regret situatia creata si nu pot sa spun decat ca imi pare rau pentru ceea ce se intampla. Eu am aflat despre aceasta demisie de la ora 16.22. Demisia contine numai instiintarea de demisie din functie, in schimb textul scrisorii deschise este foarte dezvoltat. Eu l-am citit si este foarte emotionant", a mai spus Radu Moisin.

 

"Din cate am inteles demisia a fost scrisa chiar astazi, la implinirea a trei ani de cand a fost ales in functia de primar. Nu am avut in partid nicio discutie despre aceasta demisie", a mai spus Radu Moisin.

 

Sorin Apostu si-a dat demisia! Acesta a scris si o scrisoare catre clujeni

Comentarii Facebook