Protestatarii din Piata Unirii, bucurosi ca Sorin Apostu a demisionat


Circa 60 de protestatari s-au strans in Piata Unirii miercuri seara, in jurul orei 18.00, si au comentat de zor demisia primarului suspendat Sorin Apostu.

"A demisionat ca sa primeasca clementa, dar sigur instanta nu va fi blanda cu el", a spus un protestatar. Altii au vazut cu ochi buni gestul, spunand ca dupa ce si-a dat demisia ar trebui eliberat. "Acum e gata si nu mai reprezeinta niciun risc. Sa il lase liber ca are si el familie", a mai spus un barbat.

"Studiile arata ca a furat mult mai mult decat se zice acum, asa ca foarte bine ca s-a spus stop si de la capat. Sa vina altcineva si sa faca treaba mai buna", a mai spus o femeie.

Multi au recunoscut, cu jumatate de gura, ca in perioada in care Sorin Apostu a condus Primaria nu a fost ca pe vremea lui Funar. "Orasul a dus-o bine si a crescut, nu ca pe vremea lui Funar. Hotii trebuie sa stea dupa gratii, daca sunt vinovati. Boc sa mearga dupa Apostu, pentru ca acolo ii este locul si sigur stia si el ce se intampla", a mai spus un protestatar.

Acestia nu l-au iertat nici pe presedintele Traian Basescu, cerandu-i demisia.

Comentarii Facebook