”Profu de Sănătate” de la UBB Cluj, despre cazul Groșan: Să li se ridice dreptul de liberă practică


Șeful catedrei de sănătate publică de la UBB Cluj, Răzvan Cherecheș, a declarat că medicii care ”distribuie informații false și fac tratamente experimentale fără dovezi științifice” ar trebui să rămână fără dreptul de liberă practică.

Din nefericire, Colegiul Medicilor din România este instituția care validează și tolerează indivizi ca doctorița Groșan, care fac afirmații bombastice fără să aibă nicio dovadă. Practica medicală nu se face cu tratamente după ureche și intuiție -  este nevoie de studii și protocoale demonstrate că funcționează!

Colegiul Medicilor trebuie să își facă ordine în propria curte și să le ridice dreptul de liberă practică celor care, fiind medici, distribuie informații false și fac tratamente experimentale fără dovezi științifice!”, a precizat Răzvan Cherecheș, consilier în cadrul Ministerului Sănătății.

Flavia Groșan este cercetată de Colegiul Medicilor Bihor

Medicul Flavia Groșan a explicat că acum tratamentul COVID nu este unul bun și că ar trebui modificată schema de tratament. Ea este cercetată de Colegiul Medicilor Bihor și riscă să fie dată afară din profesie. 

Cercetată disciplinar! Medicul Flavia Groșan, care a vorbit despre tratamentul COVID-19, riscă să fie dată afară din MEDICINĂ

Mi-am facut propriul protocol (de tratament a bolnavilor Covid). Eu mi l-am facut prieten, il tratez ca pe pneumonie. Am tratat o familie de cinci membri de la 30 de ani la 97 de ani, de Craciun m-am trezit cu mesaj audio pe Facebook ca ‘Datorita dvs. am fost toti 5 la masa de Craciun’. Eu cu asta ma hranesc. Lumea este extraordinar de speriata. Ei merg in spital, mi-e ciuda uneori, stai un pic, ca e un caz usor asta. Dar nici eu nu pot tot sa rezolv. Ma raporteaza la Colegiul Medicilor ca am atacat protocolul oficial. N-am atacat protocol nimănui, dar eu mai si gandesc. De la comisia de etica m-au sunat ca am zis ca nu e bun protocolul expertilor. A fost acuzatia unui medic, acuzatia nu a venit de la miile de pacienti pe care i-am tratat. Eu sper ca fac bine cu schema mea. Mie nu mi-a fost frica deloc de Covid, nu m-a preocupat amenintarile nimanui legat de ce vedeam la TV, expertii care se enervau. Am tratat ca pe o pneumonie”, a afirmat Flavia Groșan la Antena 3.

Comentarii Facebook