Masajul MIRACULOS făcut de actorul Dorel Vișan care ține răceala departe și ajută vederea: ”Nu am răcit de 25 de ani!” - VIDEO


Maestrul Dorel Vișan, unul dintre cei mai iubiți actori din Ardeal, a ajuns un expert în masaje terapeutice, pe care și le aplică lui.

În 25 de ani eu nu am fost răcit niciodată. În momentul în care simți că îți curge nasul și strănuți să faci acest masaj. Când încălzești nasul el produce beta endorfine și nu mai lasă virușii să intre în sinusuri. Asta e toată explicația, dar trebuie să faci masajul de 200 de ori atunci când simți că își curge nasul și strănuți. 

Faci un masaj și unești degetele sub nas, că aici sunt niște puncte foarte importante. Nu trebuie să apeși tare, numai un pic. Dacă eventual te deranjează să freci, atunci pui niște ulei de măsline sau o alifie. Dar dacă îl faci de 200 de ori a doua zi nu mai intri în răceală. Dacă nu îl faci, atunci a doua zi intri în răceală și 7 zile trebuie să mergi cu medicamente”, a declarat actorul Dorel Vișan.

Masterul a relatat că a ajutat așa o colegă artistă, care avea spectacol. ”Mi-a spus că apoi a avut un spectacol extraordinar. A făcut masajul de 300 de ori. A plusat ca să fie sigură, dar este formidabil. Eu cum simt un pic (că vine răceala), pac, pac, pac. Plus sunt două puncte aici, 38 - 39, deasupra buzelor, iar când le masezi produc penicilină naturală. Dar trebuie să știi punctul. Pentru diabet există un masaj sub nas. Faci câte 12 mișcări. Dar orice boală o dată instalată nu se mai vindecă, dar o ții la nivelul incipient. 

Eu fac masaj pentru ochi, pentru că nu vreau să port ochelari. Fac zilnic pentru ochi niște exerciții și are 3 - 4 etape. Fixezi un punct la o distanță de 20 de metri. Întorci capul stânga - dreapta, cât poți de mult și nu iei ochii din punctul respectiv. privirea rămâne în punctul respectiv. Întorci de 16 ori. Pe urmă, se masează zona asta din spatele capului, de la ceafă. Aia trebuie să funcționeze foarte bine că dacă nu acolo se obturează alimentația cu sânge. Al treilea punct este să faci mișcarea calului. (Dai din cap de la stânga la dreapta), de 8 ori. Asta fac în fiecare zi și vederea îmi rămâne constantă”, a explicat maestrul Dorel Vișan.

Comentarii Facebook