Dana Budeanu îl desfiițează pe Răzvan Cherecheș: Presa citează și difuzează un veterinar de la Cluj / Ce CV au ambii


În stilul caracateristic de mahala, Dana Budeanu îl desfințează pe ”profu de sănătate” de la UBB Cluj, directorul Departamentului de Sănătate Publică de la UBB Cluj, Răzvan Cherecheș.

VOI VA DATI SEAMA CA PRESA CITEAZA SI DIFUZEAZA UN VETERINAR DE LA CLUJ, INVENTAT PESTE NOAPTE EXPERT IN CALACHE? EFECTIV PRESA PE CASCAVAL IL DIFUZEAZA PE BARBA COT, UN NIMENI IN DRUM SI-L PREZINTA DREPT SPECIALIST, ALA PREZENTANDU-SE SI EL CU TOT FELU’ DĂ TITLURI INAINTE SA ABEREZE! CE AVETI BAI NENE????!!!!!!!!!! 

EU ASA EXPERT NICI NU CRED CA EXISTA, MAI BINE-L EXPORTAM SI PE LA ALTII, SA I AJUTE PE UNDE NU SE DESCURCA AIA, DE EXEMPLU PE MARTE! 

CUM PUTETI PROMOVA SI CITA ASA CEVA? ORICATI BANI ATI PRIMII! MAI BINE PUNETI MARE SIGLA PNL SI ATAT SAU ‘IUBESC DREAPTA’ SAU NU STIU ‘LIBERAL PANA LA MOARTE’! ORICARE DINTRE VARIANTE VA FACE MAI PUTIN DE KKT DECAT ASTA....”, a scris Dana Budeanu.

Atacul este unul aberant, pentru că Răzvan Cherecheș diplomă de doctor, după ce a urmat cursurile UMF Cluj, între anii 1995 și 2001.

În 2013, acesta a fost plecat cu o bursă Fulbright la University of California Berkeley, din SUA.

Din 2005, Răzvan Cherecheș a intrat ca asistent la UBB Cluj, iar în 2007 a fost managerul Spitalului Județean Satu Mare. În 2015 a devenit profesor universitar la UBB Cluj, după ce numai 10 ani. Tot din 2015, a urcat în funcția de director al Departamentului de Sănătate Publică al UBB Cluj. Pandemia l-a scos la rampă, iar Răzvan Cherecheș a fost citat de presă în diverse subiecte care au avut legătură cu virusul COVID-19.

Prin comparație, Dana Budeanu s-a remarcat prin faptul că a fost măritată cu fiul fostei crainice a TVR 1, pe vremea comunismului, Delia Budeanu. Aceasta a păstrat numele. Ea a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a facut un master în European Business la London School of Economics și și-a dat doctoratul în integrare europeană la University College London.

Dana Budeanu s-a autointitulat stilista vedetelor și critică pe toată lumea. În campania electorală trecută i-a făcut promovare Gabrielei Firea.

Comentarii Facebook