Ce spune corpul unei femei despre viața ei sexuală

O femeie cu forme voluptoase ar putea fi deschisă in pat, spune un studiu al Universitatii din Leeds.

De asemenea, cele cu șolduri late au mai multe aventuri de o noapte si experimenteaza mai mult. Femeile cu sani mici se bucura mai multe de preludiu si de sex, pentru că sanii mici sunt mai sensibili.

Iată ce spune forma corpului tau despre tine:

Ai forme – O femeie voluptoasa are tendinta sa fie deschisa in pat. Un studiu al Universitatii din Leeds a descoperit ca femeile cu soldurile late au mai multe aventuri de o noapte si experimenteaza mai mult.

Esti scunda – Pentru ca sunt mai scunde, femeile mici de inaltime pot face sex in mai multe locuri. Au un centru de gravitate mai jos, asa ca pot incerca pozitii foarte dificile.

Esti grasa – Conform unui studiu, cu cat o femeie este mai pufoasa, cu atat are o personalitate mai placuta si este mai buna in pat.

Esti slaba – Persoanele slabe nu sunt atat de bune in pat pentru ca organismul lor nu elibereaza atat de multe endorfine. Un alt studiu a descoperit ca barbatii actioneaza mai bine in pat alaturi de o femeie cu talia subtire.

Ai sanii mici – Se pare ca femeile cu sani mici se bucura mai multe de preludiu si de sex. Sanii mici sunt mai sensibili decat cei mari.

Ai sanii mari – Se pare ca femeile cu sani mari au un IQ mai ridicat si stiu exact ce sa ceara in pat.

Comentarii Facebook