Cătina cu miere de albine lecuiește bolile


Cătina cu miere de albine conține de 10 ori mai multă Vitamina C decât citricele. În plus, nicăieri în lume cătina nu conţine atât de multe vitamine, minerale, microelemente, flavonoizi şi aminoacizi ca cea din România.

Proprietățile antioxidante de la cătina cu miere de albine sunt recomandate pentru întărirea sistemului imunitar (poate vindeca orice viroză respiratorie sau răceala). De asemenea este recunoscută și pentru beneficiile sănătății ochilor după un consum zilnic de catina cu miere de albine. Reglează sistemul endocrin și previne atacurile de cord (practic asigură o bine funcționare a întregului organism și previne rateurile inimii în urma unei vieți toxice de oraș).

La un borcan de 800 ml, se zdrobesc 500 g boabe de catina, peste care se adauga 500 g miere.

Dupa spalarea si zdrobirea fructelor de catina, adauga-le intr-un borcan pana ce se umple pe jumatate. Toarna miere peste ele pana la umplerea completa a borcanului. Inchide borcanul etans, apoi pastreaza-l la frigider.

După o saptamana, poți să începi să consumi cate o lingurita sau doua in fiecare dimineata, timp de o lună, pentru a-ți crește imunitatea.

Catina cu miere de albine este un produs magnific şi poate fi folosita ca medicament: se amesteca într-un litru de compozitie, 500ml catina cu miere de albine, 100ml gel de aloe vera, 50ml pasta de usturoi, macerat de afine si 5-6 linguri de polen (crud sau pulbere). Acest produs este mai mult decât poate avea nevoie orice boală ca să dispara din corpul tau”, scrie frunzaverde.ro.

Comentarii Facebook