VIDEO Fostul ministru al Apărării, cercetat la DNA Cluj pentru turism electoral. Vezi ce DECLARAŢII a făcut Teodor Atanasiu

 

Fostul ministru al Apărării, Teodor Atanasiu, a fost adus la DNA Cluj împreună cu fiul vitreg al actualului ministrul al Apărării, Samson Dumitru, pe motiv de turism electoral.

"Este vorba şi de alte persoane din PNL Alba care ar fi apelat la intelopi pentru aducerea oamenilor la vot. Unu dintre cei 3 interlopi este cu siguranţă din Alba, aşa am văzut, dar nu îi cunosc pe niciunului dintre ei. Cât despre fiul domnului Dobriţoiu, nici pe el nu îl cunosc. Am fost adus aici pe motive de turism electoral", a declarat Teodor Atanasiu.

Am fost citat într-un dosar DNA pe motiv de turism electoral. Am fost invocat pe motiv de ...ceva..cumpărare de voturi sau cumpărare de influenţă, să meargă lumea la vot sau aşa ceva. Sunt aici în calitate de preşedinte al PNL Alba şi am înţeles că noi, liberalii, în toată Transilvania am făcut o lovitură de stat  să-l dăm jos pe Băsescu", a declarat preşedintele PNL Alba Teodor Atanasiu. 

 

Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apărării, cercetat de către DNA CLUJ

"Se invocă că am folosit bani sau alte mijloace să ducem lumea la vot şi astfel am influenţat în mod nefast viitorul României. Nu ştiu despre câte voturi este vorba. Nu mi s-a spus. Eu cred că este o plângere făcută ca să demonstreze ceea ce spune ambasadrorul României, ceea ce spune cancelarul Germaniei, ceea ce spune Traian Băsescu şi cei de la PDL, şi anume că nu 7 milioane jumate de români îl vor jos pe Băsescu, ci mult mai puţini şi că ceilalţi au fost cumpăraţi de mine, de Nicoară, de Antonescu ...de nu mai ştiu cine, şi că nu au venit să voteze împotriva lui Băsescu, care este un om foarte iubit şi dorit să se întoarcă la Cotroceni.

Nu ştiu ce alte persoane mai sunt învinuite. Mi s-a spus că dacă vreau să solicit avocat şi am zis că nu este cazul. Mi-au zis să dau o declaraţie pe loc şi am refuzat pe motiv că am zis că nu ştiu nimic despre aceste învinuiri.

Cât despre Samson Dumitru nu ştiu nimic, pentru că nu-l cunosc", a mai spu Atanasiu după ce a ieşit din sediul DNA Cluj.

 

Teodor Atanasiu a studiat la Institutul Politehnic Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook