Viceprimarul Laszlo Attila: Sunt nenorociti care parcheaza si blocheaza o banda cate doua ore


Viceprimarul Laszlo Attila i-a facut nenorociti pe clujenii care parcheaza neregulamentar si blocheaza cu orele strazile sau trotuarele din oras.

Declaratia a fost facuta in Consiliul Local in timpul discutiei pentru aprobarea unei noi hotatari pentru ridicarea autoturismelor care parcheaza neregulamentar sau pentru blocarea rotilor.

Consilierul PSD Cluj, Ioan Vuscan, a acuzat primaria ca ii amendeaza in mod excesiv pe clujeni pentru ca parcheaza neregulamentar. "Au crescut amenzile si ridicarile de masini. RADP face bani pe spatele clujenilor din ridicarea de masini. Saracii oameni sunt pusi sa plateasca in loc sa fie intelesi", a spus Vuscan.

La auzul acestor vorbe, viceprimarul Laszlo Attila a luat foc. "Saracul contravenient care a parcat ilegal si caruia i se iau banii? Sa nu uitam ca sunt legi. Nesimtirea a crescut in ultima vreme. Inca vad masini parcate cu avariile pornite pe strada. Vine clujeanul in audienta si imi face scandal. 'Cum adica nu poate opri in fata masgazinului sau unde are treaba!' Ma mira cand cineva are tupeul sa isi lase masina doua ore si ceva in Piata Mihai Viteazu, cu avariile pornite, si blocheaza o banda, cand avem langa o parcare. Ma mira atunci cand directorii de spitale ma cauta sa eliberam o curte cu 200 de parcari amenajate, care este blocata de sute de masini cu zilele.

Ma mira cand ii luam apararea acelui nenorocit care isi lasa masina cu zilele pe tecerea de pietoni si mai are permis. Sa fie amendati si sa le fie luate permisele. Sa invete sa circule pe jos", a spus Laszlo Attila.

Un clujean atacat in instanta hotararea privind ridicarea masinilor sau blocarea rotilor si a obtinut castig de cauza. In acest moment, in Cluj-Napoca, ridicarea masinilor sau blocarea rotilor este sistata.

 

Citeste si...

Ridicarea masinilor din Cluj-Napoca s-ar putea relua! Consilierii locali voteaza o noua hotarare

Comentarii Facebook