Vasile Blaga e la Cluj, dar Emil Boc a plecat din oraș! Blaga: PDL trebuie să fie braţul politic al clasei de mijloc

 

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, și-a lansat, sâmbătă, 16 martie, candidatura la șefia PDL și la Cluj-Napoca. Emil Boc nu a participat la eveniment, fiind plecat în campanie cu Elena Udrea în Moldova.

 

Blaga le-a promis membrilor PDL că partidul va câștiga alegerile în 2016, dacă deveni braţul politic al clasei de mijloc româneşti.

 

Nu sunt de acord cu cei care spun că nu există dreapta românească. Ba da, există, este reprezentată de milioane de români care îşi câştigă pâinea cinstit, care plătesc taxe şi impozite, care nu vor nimic gratis de la statul român, dar vor să fie respectaţi, vor taxe şi impozite mai mici, o cotă unică mai mică. Pentru ei nu am făcut multe lucruri şi atunci, uniţi, puternici şi cu soluţii pentru aceşti oameni, să vadă în noi alternativa clară la guvernare, cotă unică redusă, vom câştiga viitoarele alegeri. Vă promit că dacă vom fi braţul politic al clasei de mijloc româneşti, care acum, o mare parte din ea, spală podelele clasei de mijloc italiene sau are grijă de copii şi bătrânii clasei de mijloc spaniole, dacă îi aducem pe aceşti oameni de partea noastră, vom câştiga viitoarele alegeri”, a declarat Vasile Blaga.

 

Candidatul la șefia PDL susține că partiul trebuie să fie unit și puternic.

 

La prezentarea moșiunii lui Vasile Blaga au participat preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, vicepreşedintele PDL, senatorul Alin Tişe, secretarul general al PDL, senator Gheorghe Flutur, deputaţii Adrian Gurzău, Andrea Paul şi Raluca Turcan, europarlamentarii Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, Marin Jean Marinescu şi Rareş Niculescu, consilieri locali şi judeţeni ai PDL.

 

Primarul Emil Boc a lipsit, fiind prezent la Botoșani și Suceava, alături de Elena Udrea, contracandidatul lui Blaga la șefia PDL.

Comentarii Facebook