USL: PDL Cluj îşi maschează frica distribuind fluturaşi mincinoşi (P)


Reprezentanţii USL Cluj consideră că liderii PDL Cluj, fiind speriaţi de valul de antipatie cu care sunt întâmpinaţi de clujeni, au decis să inunde oraşul cu fluturaşi în care prezintă eşecurile guvernării PDL, ca "realizări" ale guvernului Ponta.

"Le amintim democrat-liberalilor că salariile bugetarilor au crescut, din 1 iunie, cu 8%, iar începând cu 1 decembrie, Guvernul Ponta readuce salariile bugetarilor la nivelul existent la jumatatea anului 2010, venituriile bugetarilor crescând de la 1 decembrie, cu 7,4%, potrivit prevederilor cuprinse în Ordonanta de Urgenta 19/2012 privind recuperarea reducerilor salariale din iunie 2010", au declarat liderii USL Cluj.

Social-liberalii spun că liderii PDL Cluj ar trebui să ţină cont de faptul că în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2012, execuţia bugetului general consolidat s-a încheiat cu un deficit de 7,2 miliarde lei, respectiv 1,19 % din PIB faţă de -13,3 miliarde lei, respectiv 2,3% din PIB realizat la aceeaşi data a anului precedent.

"Am reuşit aceste creşteri salariale cu un buget făcut de PDL şi menţinând echilibrele macroeconomice. Avem şi un deficit mai mic şi o creştere a salariilor iar aceste realizări ale guvernului Ponta îi nemulţumesc pe liderii PDL Cluj, atât de speriaţi de votul din 9 decembrie" a declarat dl. Remus Lăpuşan, Preşedintele PSD Cluj.

Liderii USL Cluj au mai adăugat că românii şi-au primit înapoi banii luaţi abuziv de guvernarea PDL iar minciunile acestora nu fac decât să consolideze încrederea într-o Românie Puternică, guvernată de Uniuniea Social Democrată.




Comentarii Facebook