Clujenii de pe 79 de străzi din oraș vor vota în altă parte în 9 decembrie. VEZI lista străzilor

 

Primarul Emil Boc a anunțat că cetățenii de pe 79 de străzi din Cluj-Napoca vor vota la alte secții decât la alegerile trecute.

 

Vreau să atenționez și să informăm cetățenii asupra faptului că un număr de 79 de străzi sunt mutate la alte secții din proximitatea celor vechi.

 

La alegerile parlamentare, secțiile de vot se delimitează după criteriul numărului de locuitori și nu după criteriul alegătorilor, a celor care au peste 18 ani. Pentru a respecta prevederile Autoritatea Electorală Permanentă, care spune că o secție nu poate depăși 2000 de locuitori. Astfel am fost nevoiți să rearondăm 79 de străzi din municipiul Cluj-Napoca.

 

Am trimis fiecărei persoane la domiciliu o informare privind secția la care votează. De asemenea, am amplasat pe scările de bloc un afiș pe care scrie unde votează lumea. 

 

Vom repune acest anunț și în cursul zilei de vineri pentru ca oamenii să știe unde pot vota”, a declarat primarul Emil Boc. 

 

Edilul a dat și un exemplu: ”Pe strada Pasteur, cei de la 1- 49 votau la Școala 10, iar acum vor vota tot pe strada Pasteur, dar la numărul 12, la grădinița Universul Copiilor”.

 

Strazi mutate alegeri parlamentare 2012

Arondarea strazilor la sectiile de votare alegeri parlamentare 2012 

Comentarii Facebook