Miercuri 24 Aprilie

Vasile Blaga: Viitorul premier va avea nevoie de o majoritate de 60% pentru că va lua măsuri aspre

 

Vasile Blaga a declarat că viitorul Guvern va avea nevoie de o majoritate de 60%, deoarece va fi obligat să ia și măsuri aspre.

 

Eu îmi doresc un singur lucru pentru România. Exact cum îmi doresc un scor cât mai bun pentru alianță, mai important decât să intru eu într-o mie de Parlamente, așa îmi doresc un guvern foarte puternic, de profesioniști pentru România pentru că 2013 va fi un an extrem de dificil pentru indiferent cine va guverna. Și pentru că în 2013, cum am spus de atâtea ori puterea și opoziția indiferent de ce culoare politică va avea puterea, cu ce culoare politică va avea opoziția va trebui să discute teme extrem de importante, și nu o pot face decât împreună”, a declarat Vasile Blaga.

 

Avem cinci propuneri discutate între noi. Nu vă voi spune nicio propunere pentru funcția de premier. Dacă vom fi în această situație vedem după 9 decembrie. Dar repet încă o dată important este ca cel care fi desemnat să își asigure o majoritate solidă în Parlament, adică undeva spre 60%, peste 60%, pentru că va fi obligat să ia și măsuri aspre în continuare”, a mai spus liderul democrat-liberalul, conform newsin.

Comentarii Facebook