Ungureanu a confirmat demisia lui Laszlo Borbely din Guvern


Liderul UDMR, Laszlo Borbely, a avut o discutie, joi dimineata, la Palatul Victoria, cu premierul Ungureanu despre acuzatiile aduse de DNA, scrie realitatea.net

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat miercuri, 4 aprilie la Cluj-Napoca, ca a aflat din presa despre dosarul de la DNA, in care ar fi acuzat de trafic de influenta si fals in declaratiile de avere.

 

Prezent la Cluj, ieri, 4 aprilie, Ministrul Mediului a amintit faptul ca, in cursul lunii iulie 2011, a mai existat o "tentativa" a DNA in ceea ce-l prive?te, dar institutia a revenit ulterior cu precizari ca nu exista niciun fel de urmarire impotriva sa.

 

Laszlo Borbely: "Am aflat din presa despre dosarul de la DNA in care sunt acuzat"


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Laszlo Borbely a spus ca demisioneaza din Guvern in cazul in care premierul Mihai Razvan Ungureanu ii va solicita sa recurga la un astfel de gest in urma acuzatiilor DNA, au declarat surse oficiale.

"Borbely este pregatit sa isi depuna mandatul de ministru daca i se va solicita acest lucru. Aceasta este practic intentia cu care a venit la Guvern, la intalnirea cu premierul Ungureanu", au declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1


Laszlo Borbely a demisionat din Guvern, in urma unei discutii cu premierul Ungureanu despre acuzatiile DNA.

Informatia a fost conformata chiar de premier, la postul public de radio RRI, care a adaugat ca va asigura interimatul la Mediu pana cand va fi facuta o propunere de inlocuitor.

Ungureanu a mai anuntat ca va prelua portofoliul Ministerului Mediului pana la numirea unui inlocuitor.

Premierul a mai spus ca a transmis presedintelui Traian Basescu demisia lui Borbely, fara sa propuna un nou ministru.




Comentarii Facebook