Cum a raspuns Alin Tise jignirilor aduse de Ioan Rus: E arogant, mojic si lipsit de caracter


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, facut de Ioan Rus "prostanac", a replicat acestei jigniri cu un comunicat de presa.

"Nu am fost surprins ieri de jignirile lui Rus, cel care pretinde respect si apreciere, si care afirma ca promoveaza relatii normale cu oamenii din aceasta comunitate. Care vrea sa fie ceea ce nu e in realitate. Care se crede superior si asteapta ca toti  sa ia 'lumina' de la el. Care a fost refuzat de doua ori de clujeni la vot, cand a vrut sa-i conduca. Care ii sperie pe toti cu dosare, informatii, aprecieri despre cine trebuie sa faca puscarie si cine nu. Care face rau oamenilor in mod gratuit si ii ataca public, confundand politica cu aroganta si frustrarea. Care isi permite sa jigneasca pe oricine, crezandu-se detinatorul adevarului absolut. Nu este prima data cand isi permite sa ma jigneasca. Acum, insa, imi jigneste si familia !

Afirmatiile facute ma determina sa iau pozitie. Ii transmit ca prin jignirea adusa mamei mele (nu mie, intrucat demult nu ma intereseaza ce spune!) s-a discreditat ca om si ca va primi in viitor acelasi tratament din partea mea. Este datoria mea ca fiu, sot si tata.

Prin ultimele declaratii facute Ioan Rus demonstreaza ca niciodata nu a reusit sa se ridice la nivelul functiilor avute. Incepand de azi respectul fata de acest personaj a disparut. Nu l-am crezut atat de josnic!

Este cunoscuta de intreaga comunitate clujeana aroganta fara margini a lui Rus. Insa acum a demonstrat o mojicie incredibila, atacandu-mi familia. Mi-a atacat mama, ca un nemernic. Aceasta demonstreaza lipsa de caracter. Cata barbatie poate avea un astfel de om!

Mama mea a nascut un copil si care, in opinia lui "... de la mama lui ii facut asa, invers .

Mama care m-a crescut cu greutati si care a facut tot ce a putut ca eu sa urmez o facultate si sa ma educe. Am realizat in viata mea profesionala si personala pana la 30 de ani, cand am intrat in politica, mai mult decat a reusit acest individ, care isi permite sa-mi jigneasca familia. Fara sa beneficiez de avantajele regimului comunist...

Consider ca trebui ca Rus sa ceara scuze mamei mele si familiei .

Cu toate jignirile aduse, nu-i doresc acestuia ca, macar odata in viata, cei dragi sa-i fie jigniti asa cum a fost jignita mama mea. Poate sotia lui Rus ii va explica ce inseamna sa o jignesti o mama si pe copilul adus de ea pe lume. Ce inseamna ca un copil la care i-ai dat viata sa fie considerat ca e nascut ...invers.

In viata primesti ceea ce oferi, iar Dumnezeu ii da fiecaruia dupa sufletul pe care il are! Atitudinea lui demonstreaza ca acest Rus nu are nici un Dumnezeu.

Imi cer iertare fata de mama mea care a fost jignita in mod josnic!

Ii cer iertare familiei, care este expusa in acest mod pe nedrept!

In 2004, a jignit pe toti clujenii prin afirmatiile din campania electorala, acum printr-un act incredibil imi jigneste mama. Oamenii mari se preocupa de lucruri pe masura, iar oamenii mici se ocupa de lucruri mici.

Il informez pe acest personaj nedemn ca jignirile lui il discrediteaza ca individ si ca mama mea nu-l va uita niciodata. Il va ierta insa, fiind o buna crestina .

In final, ii transmit lui Rus un mesaj din partea mamei mele: "Dumnezeu sa va dea sanatate, domnule Rus . Sarbatori fericite!"

 

Ioan Rus, despre Alin Tise:


Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, l-a jignit pe Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, miercuri seara, la o dezbatere organizata de Marius Nicoara. "Tise e prostanac, de la mama lui, asa ii facut, invers", a spus Rus. Citeste mai departe...



Comentarii Facebook