Un fost jurnalist BBC e noul purtător de cuvânt al lui Iohannis



Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran, fost jurnalist la BBC, a anunțat pe contul său de Facebook că președintele Klaus Iohannis i-a propus să fie purtător de cuvânt şi consilier de comunicare la Palatul Cotroceni.

O ştire despre mine (sper să fie o veste bună). Preşedintele ales al României, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

Informaţia a fost confirmată pentru MEDIAFAX de surse din staff-ul preşedintelui ales, Klaus Iohannis.

Tatiana Niculescu Bran a absolvit Facultatea de Litere a Universităţii din Bucuresti şi Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles.

Între 1995 şi 2004 a fost redactor la Radio BBC World Service, Secţia Română de la Londra. Între 2004 şi 2008, ea a condus biroul BBC World Service de la Bucureşti, iar în anul 2006, Tatiana Niculescu Bran a publicat primul roman non-ficţional din literatura română, ”Spovedanie la Tanacu”, urmat, în 2007, de ”Cartea Judecătorilor”.

Comentarii Facebook