Ioan Rus explică ”spirala” de pe Facebook şi votul împotriva lui Victor Ponta și PSD

 

Vicepresedintele PSD, Ioan Rus, a analizat ce s-a întâmplat în ultimele zile ale campaniei electorale pe Facebook și a spus ce crede despre ”spirala” de pe rețeaua de socializare.

 

Ministrul Transporturilor susține că tinerii, cei care au luptat împătriva ”comunismului” pe Facebook, au valori de stânga.

 

Pana la urma daca te uiti in Europa sau in lume, tinerii, in cvasimajoritatea lor sunt de stanga. Intelectualii, majoritatea lor sau cvasimajoritatea lor sunt de stanga. La noi, intelectualitatea... si cum sa fii ca student sau tanar muncitor de dreapta? Adica ce legatura are marfa cu ambalajul? In situatia asta chiar niciuna.

 

Nu poti sa fii de dreapta, ca nu ai nimic de aparat din valorile de dreapta ca si tanar student, ai din valorile de stanga, ca ai nevoie de asistenta sociala, de sprijin”, a spus Ioan Rus, într-o emisiune difuzata duminica la Pro Tv.

 

El crede că s-a folosit multă propagandă pe Facebook.

 

Afirm despre dumneata sau despre dumnealui ceva si de acolo incolo prietenii mei cred, ca eu am credibilitatea mea eventual, si cumva s-a dus, s-a dus in spirala, pentru ca niciun sociolog n-a prins spirala aceasta pe care s-au rotit diverse informatii. N-au prins-o. Ca s-a extins extraordinar in ultimele zile, intre tururi. Daca vrei sa demonstrezi logic ceva de acolo, multe afirmatii, cu comunistii, nu le poti demonstra, semn ca are un caracter propagandistic masiv, chiar daca nu mai folosim acuma ideea de propaganda. Dar caracterul acesta este, daca te uiti cu atentie”, a mai spus social-democratul.

Comentarii Facebook