Miercuri 24 Aprilie

Uioreanu dus din nou la audieri la DNA. Procurorii i-au desigilat laptopul



Președintele suspendat la Consiliului județean Cluj, Horea Uioreanu, aflat în arest preventiv, se pare că ar fi fost dus din nou, luni, în faţa procurorilor DNA Cluj.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, procurorii au desigilat în prezenţa sa laptopul acestuia, ridicat în urma percheziţiilor din 28 mai.

Potrivit surselor citate, laptopul lui Horea Uioreanu a fost ridicat de anchetatori în urma percheziţiilor făcute la domiciliul acestuia şi la sediul CJ Cluj în data de 28 mai, iar procurorii urmează să anlizeze datele care sunt stocate acolo.

De asemenea, aceleași surse au precizat că laptopul a fost desigilat în prezenţa lui Horea Uioreanu, care a fost dus din arestul Poliţiei Judeţene Cluj la sediul DNA.

Horea Uioreanu a fost arestat preventiv, în data de 29 mai, alături de afaceriștii Ioan Bene și Vasile Pogănean, aceștia fiind acuzați într-un dosar de corupție.

Potrivit informațiilor de la DNA, Uioreanu este urmărit penal pentru cinci infracţiuni de luare de mită, dintre care două în formă continuată (zece acte materiale, respectiv şapte acte materiale), fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii ca instigator (două acte materiale) şi complicitate la spălare de bani.

Comentarii Facebook