TSD Cluj îl acuză pe Seplecan de lipsă de transparență: ”Unde vă este CV-ul, domnule Seplecan?”



Reprezentanții TSD Cluj-Napoca îl acuză pe noul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, liberalul Mihai Seplecan, de lipsă de transparență, acesta nepublicându-și CV-ul.

Reprezentanții TSD susțin că ”în contextul în care dl. Seplecan se consideră un exponent al tinerei generații de politicieni și spune că este îndepărtat de caracatița spăgii și mitei organizată la Cluj de membrii ai recentei alianțe de dreapta, cercetați sau judecați pentru fapte de corupție, prezentarea studiilor și a expertizei profesionale publicului clujean este o atitudine de minim bun simț, de normalitate, care ar îndepărta petele de imagine din frageda experiență politică a dlui. Seplecan, un exemplu elocvent fiind cazul Nana”,

Având în vedere imaginea deplorabilă a instituției Consiliului Județean Cluj, după cazurile de corupție din ultimii trei ani, în care au fost implicați mai mulți lideri ai PNL și PDL la cel mai înalt nivel, transparența administrativă este imperios necesară! Este o datorie morală a dlui. Mihai Seplecan să-și publice CV-ul, actualul statut, de vicepreședinte al CJ Cluj, cât și dezideratul său de a ajunge președintele instituției, obligându-l la transparență și corectitudine față de clujeni, atât de dezamăgiți de `meritocrația` din politica locală a ultimilor ani” a declarat Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook