UDREA ar putea deveni candidatul PMP la prezidențiale? Diaconescu e contestat în cadrul partidului



Candidatura lui Cristi Diaconescu la alegerile prezidențiale devine cam nesigură, după ce mai mulți membri ai PMP au început să îl conteste, spunând că nu va reuşi să atragă nici măcar electoratul formaţiunii.

Mai pe ocolite, mai pe direct, popularii ar vrea să îi facă loc Elenei Udrea să candideze pentru prima funcţie în stat.

A fost scandal în şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional al PMP. Conducerea formaţiunii ar fi reclamat o demobilizare a filialelor din cauza lipsei de performanţă a candidatului la preşedinţie, Cristian Diaconescu. Liderii din teritoriu susţin că el nu poate strânge în acelaşi coş voturile lui Traian Băsescu şi îşi pun chiar problema dacă va reuşi să strângă numărul suficient de semnături pentru a candida, potrivit realitatea.net.

"Nu neapărat este contestată candidatura domnului Diaconescu ci mai mult ne îngrijorează nu doar pe cei care facem parte din CexN ci și pe membri ai partidului în general. Până în momentul de față avem doar 7000 de semnături și se pare că popularitatea dlui Cristian Diaconescu sau notorietatea sa nu e așa cum s-a dorit, nu se ridică la nivelul așteptărilor noastre", a declarat șefa organizației de femei a PMP, Ruxandra Dragomir.

Aceasta a precizat că și șeful de campanie al lui Diaconescu s-a ăplâns că este greu să îl ducă prin țară.

"Până și șeful de campanie, Claudiu Palaz, ne-a spus: Îmi e greu să mă duc cu candidatul în țară, trebuie să dau telefoane să spun mă primiți. Lucrul acesta nu se întâmplă când vrei să te duci cu Elena Udrea", a adăugat Dragomir.

Mai mult, lidera organizației de femei a PMP a adus-o în discuție tot mai mult pe Elena Udrea.

"Dacă atât conducerea PMP cât și marea majoritate a membrilor cer un alt candid, noi nu ne putem împotrivi. Nu vreau să facem aceași greșeală noi, PMP, cum a făcut PDL în 2012 când a aruncat în bătălia pentru Primăria Capitalei un candidat care nu a avut nicio șansă și membrii PDL o cereau pe Elena Udrea. Eu nu vreau să fiu parte la o altă greșeală majoră. De ce să nu fie România pregatită să voteze o femeie?", a adăugat Dragomir.

Comentarii Facebook