Miercuri 24 Aprilie

Reacția PSD Cluj la punerea în urmărire penală a senatorului Alexandru Cordoș: ”Este o persoană serioasă și responsabilă”



PSD Cluj a transmis un mesaj după anunțul punerii sub urmărire penală a senatorului Alexandru Cordoș de către DNA.

Social-democrații clujeni consideră că senatorul Cordoș trebuie să beneficieze de prezumția de nevinovăție, susținând că acesta își va dovedi nevinovăția.

PSD Cluj a aflat despre învinuirile care i se aduc senatorului Alexandru Cordoș și consideră că trebuie să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie, un drept fundamental al cetăţeanului.

PSD Cluj consideră că senatorul Alexandru Cordoș este o persoană serioasă și responsabilă care își va dovedi nevinovăția”, transmit reprezentanții PSD Cluj.

Procurorii DNA au dispus urmărirea penală a senatorului clujean Alexandru Cordoș, acesta fiind acuzat că a informat mai multe persoane cercetate de DNA că le sunt interceptate conversațiile.

Informațiile despre persoanele cercetate le-a aflat de la finul său, ofițerul de poliție judiciară Tătar Valentin care, la data faptelor, lucra în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj.

Comentarii Facebook